Να γιατί δεν πετάμε τα σκόρδα που έχουν βγάλει φύτρα!


Μια κανούρια ανακάλυψη δείχνει ότι το σκόρδο που έχει βγάλει φύτρες έχει περισσότερες αντιοξειδωτικές δυνατότητες δηλαδή περισσότερες μετρήσιμες αντιοξειδωτικές δράσεις που το καθιστά ακόμα σημαντικότερο.

Τα φύτρα του σκόρδου είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να βελτιωθεί το αντιοξειδωτικό δυναμικό του.
Αυτά τα βλαστάρια απογειώνουν τις αντιοξιδωτικές του ιδιότητες μετατρέποντάς το σε έναν ακόμα ισχυρότατο σύμμαχο για την καρδιά μας και όχι μόνο!

Όπως γνωρίζουμε το σκόρδο είναι ο μεγαλύτερος και ο ισχυρότερος σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε ισχυρό το ανοσοποιητικό μας και υγιή τον οργανισμό μας και η καινούργια ανακάλυψη που δείχνει ότι το σκόρδο που έχει βγάλει φύτρες έχει περισσότερες αντιοξειδωτικές δυνατότητες δηλαδή περισσότερες μετρήσιμες αντιοξειδωτικές δράσεις το καθιστά ακόμα σημαντικότερο.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μην ξεχνάμε το σκόρδο στην καθημερινότητά μας ενθυμούμενοι πάντα πως οι αντιοξειδωτικές του επιδράσεις επηρεάζουν την υγεία μας με πολλούς θετικούς τρόπους-

Τα οφέλη του σκόρδου
– προστατεύει από την υψηλή αρτηριακή πίεση,
– βοηθά στη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη,
– βοηθά στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων,
– βοηθά στην αντιμετώπιση του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, του διαβήτη,
του κρυολογήματος,
της γρίπης και
των λοιμώξεων του δέρματος,
– ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα,
– ενισχύει την ανάπτυξη της φυσικής χλωρίδας, ενώ παράλληλα σκοτώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς,
– είναι γενικό τονωτικό και βοηθά στην ταχύτερη ανάρρωση από λοιμώξεις, αποτρέποντας τις παρενέργειες,
– συμβάλλει στην υγεία των οστών.

Πηγή neadiatrofis.gr