Έρχεται το The healthy Cooking Lab project


To ξεχωριστό event με πρωταγωνιστές τον Ευάγγελο Ζουμπανέα και τον Άγγελο Πάντο έρχεται ξανά λίγο πριν το Πάσχα.

Το Healthy Cooking Lab θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 12:00-14:00 στο ξενοδοχείο Royalty Hotel Athens και 20 ξεχωριστοί προσκεκλημένοι θα απολαύσουν ξανά την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

Ο Διαιτολόγος & συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας, με την πολύτιμη συμβολή του Executive Chef Άγγελο Πάντου, θα επιδείξει την δημιουργία μοναδικών συνταγών με την χρήση απλών υλικών και σύγχρονων σκευών μαγειρικής.

Περιορισμός σε 20 συμμετέχοντες

Το The Healthy Cooking Lab θα φιλοξενήσει αποκλειστικά 20 φίλους των μυστικών της καλής διατροφής και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το φαγητό και τα αναψυκτικά που θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες. Κατωχυρωμένες συμμετοχές θεωρούνται μόνο όσες έχουν εξωφληθεί έως την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

Τρόπος πληρωμής

Οι ενδιαφερόμενοι αφού δηλώσουν συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα μπορούν να κατωχυρώσουν την συμμετοχή τους εύκολα:

  1. μέσω της πύλης πληρωμών της Vivawallet και του συνδέσμου https://pay.vivawallet.com/diatrofi
  2. με απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό Alhpabank (Δικαιούχος Λογαριασμού Alpa Bank Διατροφή – Εφαρμοσμένα Προγράμματα Διατροφής & ΣΙΑ Ε.Ε. , IBAN GR4101401370137002002008521)

Στην περιγραφή πληρωμής θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί το Ονοματεπώνυμο με την φράση “Healthy Cooking Lab”.

Δείτε τι έγινε στο 1ο Healthy Cooking Lab

Παρακολουθήστε σε επανάληψη το πρώτο The Healthy Cooking Lab που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 στο ξενοδοχείο Royalty Hotel Athensμε. Στην παρουσίαση συμμετείχε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Βουδούρης.

Royalty Athens Hotel

Το Royalty Hotel Athens βρίσκεται στην Αθήνα (Αθηνάς 6 & Αγίας Ειρήνης 43, Αθήνα 105 51, τηλ. 2103210014), σε απόσταση 100 μέτρων από την Πλατεία Μοναστηρακίου.

royalty-athens-hotel

Πηγή neadiatrofis.gr